Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

КОМІСІЯ ПРИЗНАЧИЛА НА 29 жовтня 2017 РОКУ ПЕРШІ МІСЦЕВІ ВИБОРИ

Переглядів: 765

На 29 жовтня 2017 року постановою ЦВК №164 призначені перші місцеві вибори у Петро-Михайлівську сільську об’єднану територіальну громаду.

Розглянувши звернення низки обласних державних адміністрацій щодо прийняття Комісією рішення про призначення перших місцевих виборів у зв’язку з утворенням об’єднаних територіальних громад (ОТГ), Комісія встановила їх відповідність вимогам Конституції України та законів України, а також Порядку призначення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів та призначила на неділю, 29 жовтня 2017 року, вибори у 202 об’єднаних територіальних громадах в усіх без виключення областях України. 

Зокрема, у Вінницькій області такі вибори відбудуться в 9 об’єднаних територіальних громадах, у Волинській області – в 19 ОТГ, у Дніпропетровській області – в 19 ОТГ, у Донецькій області – в 2 ОТГ, у Житомирській області – в 13 ОТГ, у Закарпатській області – в 1 ОТГ, у Запорізькій області – в 10 ОТГ, в Івано-Франківської області – в 8 ОТГ, у Київській області – в 4 ОТГ, у Кіровоградській області – в 6 ОТГ, у Луганській області – в 4 ОТГ, у Львівській області – в 8 ОТГ, у Миколаївській області – в 1 ОТГ, в Одеській області – в 11 ОТГ, у Полтавській області – в 12 ОТГ, у Рівненській області – в 5 ОТГ, у Сумській області – в 9 ОТГ, у Тернопільській області – в 4 ОТГ, у Харківській області – в 7 ОТГ, у Херсонській області – в 10 ОТГ, у Хмельницькій області – в 7 ОТГ, у Черкаській області – в 15 ОТГ, у Чернівецькій області – в 4 ОТГ, у Чернігівській області – в 14 ОТГ.

ЦВК призначила перші місцеві вибори в об'єднаних територіальних громадах, у тому числі і в Запорізькій області на 29 жовтня 2017 року. У нас вибори пройдуть у 8 районах області.

У Вільнянському районі буде сформована Петро-Михайлівська сільська об’єднана територіальна громада.

Новостворена Петро-Михайлівська сільська об’єднана територіальна громада включає в себе:

Петро-Михайлівську сільську раду. Села: Петро-Михайлівка, Грушівка, Круглик, Улянівка.

Дніпровську сільську раду. Села: Дніпровка, Орлівське, Перун, Петро-Свистунове, Чапаєвка, Ясинувате.

Отже, жителі зазначених сіл, 29 жовтня 2017 року, обиратимуть новий склад депутатів та Петро-Михайлівського сільського голову. Виборчий процес розпочнеться з 9 вересня 2017 року.



« повернутися до списку новин