Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Підготовка до сесії

Переглядів: 665

В ході підготовки до п’ятнадцятої сесії Вільнянської районної ради протягом двох тижнів відбулися засідання постійних комісій районної ради. Зокрема, 5 липня відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення та гуманітарних питань.

6 липня - комісія з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста району та регуляторної політики. 7 липня збиралась постійна комісія  ради з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту, депутатської діяльності та депутатської етики, інформації та свободи слова,  14 - з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та раціонального природокористування. Останньою, 18 липня, своє засідання провела комісія районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.

На засіданнях були розглянуті та погоджені запропоновані проекти рішень до чергової сесії районної ради, вивченні профільні питання.

Всього на сесію ради, яка відбудеться 28 липня, включено понад 40 питань. Безпосередньо на пленарному засіданні депутати заслухають звіт Вільнянської районної державної адміністрації про здійснення делегованих  повноважень районній державній адміністрації районною радою у 2016 році.

Із протоколами засідань постійних комісій районної ради можна ознайомитись на офіційному сайті Вільнянської районної ради у розділі «Архів документів».



« повернутися до списку новин