Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Депутат працює...        

Переглядів: 592

      24 жовтня у Вільнянській районній раді відбувся особистий прийом громадян народним депутатом України Кривохатьком Вадимом Вікторовичем. До народного депутата з заявами щодо вирішення питань різного характеру звернулось 60 громадян міста та району.

Основними питаннями були: допомога в оформленні землі; щодо роботи ОСББ, опалювального сезону; щодо ремонту будинків та прибудинкових територій; питання матеріальної допомоги; допомога щодо оформлення соціальних виплат та пільг; медичне обстеження та лікування; захист конституційних прав громадян; допомога у влаштуванні матеріально-технічної бази класів (парти, мультимедійна дошка, лінолеум, проектор та інше). Були навіть питання допомоги з документами (прописка), ветеранські питання та питання оформлення спадщини.

       У вирішенні питань приймали участь помічники депутата з юридичною, медичною освітою. Також на прийомі були присутні: депутат  обласної ради Бурка Г.Ф., голова  міської ради Мусієнко Н.О., голова райдержадміністрації Руденко О.А., голова районної ради Салякін А. О. та начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

      Усі питання були взяті на особистий контроль Вадима Вікторовича, який усіх уважно прийняв та вислухав. Найближчим часом його помічники нададуть вичерпні відповіді та допомогу  учасникам прийому.

крив вв



« повернутися до списку новин