Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

На прийом до депутата з надією на підтримку і порозуміння

Переглядів: 777

Саме так можна охарактеризувати атмосферу, в якій проходив особистий прийом громадян народним депутатом України В.В. Кривохатьком 3 травня в селищі Кам’яне Вільнянського району.

Вже зранку біля приміщення місцевої ради зібралися кілька десятків жителів селища та навколишніх сіл.

Переважну більшість людей сюди привели особисті проблеми, пов’язані з важким матеріальним становищем, низькими зарплатами, пенсіями, безробіттям і як результат, неможливістю сплачувати рахунки за комунальні послуги, отримати кваліфіковану медичну допомогу, купувати ліки.

Людей зрозуміти можна, адже для багатьох з них зустріч і відверта розмова про свої біди з народним депутатом є чи не остання надія якось вирішити ці проблеми.

Приємно відзначити, що практично усі, хто звернувся до Вадима Вікторовича за допомогою з цих питань отримали позитивну відповідь. Так, вже в найближчі дні троє мешканок Кам’яного зможуть оперативно пролікувати очі. Двоє ветеранів праці – пройти спеціальне медичне обстеження, придбати дорогі ліки на довгострокове лікування тощо.

Не залишилися поза увагою і проблеми житлово-комунального господарства селища, надання посильної фінансової допомоги в ремонті приміщення місцевого відділення поштового зв’язку, нічного освітлення під’їздів багатоквартирних будинків, придбання для місцевого комунгоспу сміттєвих баків…

Велика група кам’янців вимагала заборонити проїзд вулицями селища багатотонних вантажівок. Від них стоїть постійна пилюка, руйнується покриття доріг, яке ніхто ремонтувати не хоче. В ході обговорення цього питання, в якому взяли участь директор місцевого кар’єру А. Савченко та представник «Ремшляхбуду» О.Половий, народний депутат запропонував спільними зусиллями прокласти шлях для такого транспорту за межами селища, а на в’їзді до нього встановити заборонні дорожні знаки. Ця пропозиція була підтримана, як жителями так і можливими виконавцями цих робіт (один виділяє будматеріали, інші – дорожню техніку, пальне…) Одночасно обіцяно провести ямковий ремонт дорожнього полотна вулиць.

На прийомі було присутнє керівництво району – О. Руденко та А. Салякін, селищний голова Н. Леончук, які брали активну участь в обговоренні порушених людьми проблем.



« повернутися до списку новин