Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Нагороди до дня працівника соціальної сфери

Переглядів: 1285

3 листопада в районній державній адміністрації відбувся святковий концерт до Дня працівника соціальної сфери. Найкращі працівники отримали грамоти від голови Вільнянської райдержадміністрації, міського голови та голови Вільнянської районної ради Салякіна Андрія Олександровича.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток соціальної сфери та з нагоди Дня соціального працівника головою районної ради було нагороджено: Крохмаль Лідію Василівну - начальника відділу прийому заяв та документів управління соціального захисту населення райдержадміністрації; Якубєлович Тетяну Олексіївну -  провідного спеціаліста відділу призначення, перерахунку та виплати пенсій управління Пенсійного фонду України у Вільнянському районі; Прасолову Наталію Іванівну  - заступника начальника відділу надання соціальних послуг Вільнянського районного центру зайнятості.

Святковий концерт підготував районний будинок культури, для соціальних працівників співали Іщенко Поліна, Болотова Вікторія, Ясинська Людмила, Охріменко Тетяна, сім’я Макаренко з Гнаровського будинку культури. Салякін Андрій Олександрович привітав усіх присутніх зі словами: «Районна влада останнім часом приклала немало зусиль, щоб покращити роботу соціальних працівників. За допомогою коштів з районного бюджету було відремонтовано будівлю центру для сім’ї, дітей та молоді, щоб всім громадянам, прийшовшим на прийом, приємно було спілкуватися у затишних стінах центру. Усіх зі святом, міцного вам здоров’я та благополуччя у ваших сім’ях».

Сьогодні у соціальній сфері міста працює біля 300 чоловік. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох з них слова Івана Франка – «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» - стали сенсом життя.



« повернутися до списку новин