Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

«А зорі тут тихі…»

Переглядів: 690

5 травня до Дня Перемоги театр мініатюр «Браво» показав музичну виставу «А зорі тут тихі…», яка зібрала повну залу глядачів: від білокурих дітлахів до сивих ветеранів.

Тож глядачі мали можливість згадати сюжет однойменної повісті Бориса Васильєва «А зорі тут тихі…», разом з його героями перенестися в тяжкі часи Другої світової війни, згадати ті події та послухати музичні композиції з фільму про війну сорокових років та сучасні композиції, в яких відображаються події АТО. Початок війни, втрати і поразки, хвилина мовчання та радість перемоги – все це протягом півтори години переживали артисти на сцені та глядачі у залі. Закінчилось дійство легендарною піснею «День перемоги», музику до якої написав Давід Тухманов, а слова Володимира Харітонова. Актори роздали усім глядачам квіти бузку та побажали миру, злагоди кожній родині. Своїм артистизмом вразили сім’ї Чиж, Рибіних, Салякіних, Ломпас та інші. Це не актори, а звичайні люди без спеціальної освіти, а зіграли свої ролі, як справжні професіонали, викликали у глядачів і сльози, і сміх, і печаль, і радість. Участь у виставі взяв голова Вільнянської районної ради Салякін Андрій Олександрович.

Цю виставу 9 травн театр «Браво» презентував і жителям Михайло-Лукашівської сільської ради. Протягом двох концертів були зібрані благодійні кошти у сумі 2110 грн. на лікування для нашого земляка, учасника АТО, який воював за свободу, а тепер бореться зі страшною хворобою. Молодці «Браво», так тримати!

Верещага Вікторія (редактор районного радіомовлення «Вільнянські вісті»)



« повернутися до списку новин