Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

До дня збойних сил

Переглядів: 766

7 грудня 2016 року у Вільнянську районну бібліотеку для дітей прийшли гості з 4 класу гімназії "Світоч". Працівники дитячої бібліотеки підготували для них невеликий захід, присвячений Дню Збройних Сил України, яке щорічно відзначається 6 грудня.
Спеціально запрошеними гостями на цьому святі були Вільнянського воїни АТО:

Іванісов Сергій, Кравченко Віктор і Шадура Кирило. У своєму виступі перед учнями Іванісов Сергій попросив дітей добре вчитися і любити свою Батьківщину.

Для дітей була підготовлена цікава програма: мультимедійна презентація «На варті Вітчизни», вікторина, конкурс «Зростаємо мужніми».  За сценарієм, діти поділилися на дві команди: «Дружні» та «Силачі», і розпочали «запекле» змагання. Майбутні захисники захопливо та емоційно змагались у конкурсах патріотичного спрямування: «Ні кроку назад!», «Неслухняний снаряд», «Влуч у ціль», «Наш солдат розумом багатий», «Побратими», та багато інших. Дуже цікавими, веселими і пізнавальними були конкурси для школярів, під час яких вони і розміновували мінне поле з закритими очима, і кидали гранати у ворожі танки.

По закінченню заходу воїнами АТО, на чолі з Сергієм Іванісовим була піднесена в дар Вільнянської районної дитячій бібліотеці книга під назвою «Ми пережили: Техніки відновлення для сімей військових, цивільних і дітей».



« повернутися до списку новин