Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Урочисті проводи призовників на строкову військову службу

Переглядів: 1214

03 жовтня у КУ «Вільнянський районний будинок культури та дозвілля» Вільнянської районної ради відбулися урочисті проводи призовників на строкову військову службу.

Юнаків, які долучаються до військової служби та вступають до лав Збройних Сил України привітав військовий комісар Вільнянського районного військового комісаріату Ігор Вацюк.

Голова райдержадміністрації Олександр Руденко та голова райради Андрій Салякін звернулися до присутніх матерів, близьких та рідних призовників зі словами подяки за виховання гідних синів, за формування у їх свідомості поваги до військової служби та необхідності виконання військового обов’язку.

– Військова служба була, є й завжди буде однією з найпрестижніших служб, саме на неї покладається відповідальність за мирне небо, спокій родин та щастя дружин і матерів. Сьогодні на Сході України відбувається військовий конфлікт, на захист державного суверенітету та територіальної цілісності нашої країни встали найкращі її сини. Впевнений, що отримавши військовий досвід, ви не залишите цієї справи, у майбутньому будете вдосконалювати та розвивати отримані вміння та навички. – Наголосив Олександр Руденко.

Настоятель Свято-Володимирського собору, протоієрей Вячеслав окропив та благословив юнаків на ратну службу, а також вручив кожному ікону на захист їхнього життя, мудрості та смиренності.

Кожен із призовників отримав від районної влади символічні подарунки – набори речей першої необхідності, а також засоби особистої гігієни.

Святковий настрій присутнім подарували виступи народних колективів художньої самодіяльності.



« повернутися до списку новин