Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

8 вересня поточного року Павло Наливайко та Ольга Бородіна з робочим візитом відвідали Вільнянське бюро правової допомоги

Переглядів: 655

       Подібні виїзди у райони відбуваються з метою обговорення подальшої співпраці з органами місцевого самоврядування щодо прийняття відповідних місцевих програм надання безоплатної правової допомоги, взаємодіє з органами поліції та судами, та задля проведення виїзних прийомів громадян.

У Вільнянську було проведено зустріч з головою Вільнянської районної ради  Андрієм Салякіним, який схвально відізвався про роботу Вільнянського бюро правової допомоги та про реалізацію Програми надання безоплатної правової допомоги мешканцям Вільнянського району. Так, впродовж 2018 року (станом на 26.09.2018) до бюро (заступник начальника бюро Ольга Яковлєва) за правовою допомогою звернулося більше 920 осіб, 809 з них потребували юридичних консультацій, роз’яснень законодавства, підготовки скарг та звернень. Більше 100 мешканців району вирішили свої питання за допомогою адвокатів та фахівців бюро, які представляли їх інтереси у суді. Також під час зустрічі було обговорено можливість проведення робочих зустрічей та «круглих» столів з метою обговорення шляхів вирішення актуальних правових питань з залученням представників органів місцевого самоврядування, державних установ та центрів з надання БВПД.



« повернутися до списку новин