Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

День відкритих дверей для майбутніх випускників Вільнянського району

Переглядів: 602

В рамках місячника профорієнтації «Професійний орієнтир» спеціалістами Вільнянського районної філії Запорізького обласного центру зайнятості був проведений масовий профінформаційний захід День відкритих дверей для майбутніх випускників Вільнянського району.

Найскладніше для молодої людини зробити крок, який багато в чому визначить її подальшу долю – правильний вибір професійного шляху. Хлопцям і дівчатам, які не мають особливого життєвого досвіду, доводиться віддавати перевагу одній із спеціальностей з нескінченого числа пропозицій. З року в рік випускників шкіл та їх батьків хвилює це питання. З метою допомоги випускникам навчальних закладів у виборі майбутньої професійної діяльності, формування у них свідомого та відповідального ставлення до цього вибору, а також відновлення соціального статусу робітника в суспільстві та підняття престижу робітничої професії Вільнянська філія проводить комплекс інформаційно-роз’яснювальних та організаційних заходів. Одним із яких є проведення Днів відкритих дверей для шкільної молоді.

Учням було запропоновано самостійно переглянути інформацію по професіям, які їх зацікавили, та пройти тестування за допомогою платформи профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія» консультаційна мережа, яке допоможе визначити передумови до тієї чи іншої професійної діяльності.



« повернутися до списку новин