Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

УВАГА, КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ОТРИМАННЯ КОМПЕНСАЦІЇ ШЛЯХОМ ЗДЕШЕВЛЕННЯ КРЕДИТІВ!

Переглядів: 785

З метою забезпечення виконання вимог «Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2015 року №300 (зі змінами), обласна конкурсна комісія визначила Умови для розгляду заявок суб’єктів господарювання агропромислового комплексу– претендентів на отримання права на часткову компенсацію відсоткової ставки за залученими у національній валюті банківськими кредитами у 2018 році.

Конкурсна комісія розпочала прийом заявок на участь у конкурсі та документів, що додаються до них з 10.05.2018 року. Останній день подачі   документів 28 листопада 2018 року. Оголошення про Умови проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для надання фінансової підтримки через механізм здешевлення кредитів оприлюднено в газеті «Запорізька правда» від 10.05.2018 № 17 (23804). Крім того, Умови проведення конкурсу розміщено на офіційному веб-порталі обласної державної адміністрації у розділі «ОДА»-«Структура облдержадміністрації»-«Департамент агропромислового розвитку»- «Новини». Документи надаються до Департаменту агропромислового розвитку  Запорізької обласної державної адміністрації, що знаходиться  за адресою: 69107, м. Запоріжжя, проспект Соборний,  буд. 164. кабінет 535. Довідки за тел.:  (061) 239-05-55.

Звертаємо увагу, що у 2018 році компенсація надається суб’єктам господарювання  агропромислового комплексу - юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичним особам - підприємцям, які мають чистий дохід  (виручку) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік до 20 млн. гривень, з яких перевага надається позичальникам, які займаються вирощуванням овочів у відкритому ґрунті,  цукрових буряків, садівництвом та ягідництвом.  Компенсація надається за нараховані і сплачені у поточному році відсотки за користування кредитами у розмірі облікової ставки Національного банку, що діє на дату нарахування відсотків, але не вище розмірів, передбачених кредитними договорами.

 



« повернутися до списку новин