Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Місячник зайнятості молоді

Переглядів: 409

Питання забезпечення зайнятістю молодих людей у віці до 35 років залишається одним з важливіших напрямків роботи Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості, адже молодь складає великий відсоток від загальної чисельності зареєстрованих громадян. Молодіжна зайнятість сьогодні – це якість робочої сили у майбутньому.

«Місячник зайнятості молоді» розпочався з проведення «Дня кар’єри». У цей день увага працівників Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості була зосереджена на наданні найбільш розширеної інформації про можливості та послуги, що надаються службою зайнятості як молоді, яка перебуває на обліку в службі зайнятості, так і всім додатково запрошеним молодим людям. Молодь, яка не визначилась у виборі зайнятості, мала можливість отримати корисну для себе інформацію про потреби місцевого ринку праці та багато іншого.

Запрошені представники соціальних партнерів: К.Сисенко – центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Н.Береснєва – Пенсійний фонд, І.Кумечко – первинна безоплатна правова допомога, С.Полякова – управління соціального захисту населення надали інформацію про послуги, які надаються їхніми організаціями та установами та відповіли на питання, які виникли в учасників заходу



« повернутися до списку новин