Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ДОПОМОГА ПО БЕЗРОБІТТЮ ЯК ТРАМПЛІН ДЛЯ ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ

Переглядів: 278

Безробіття — явище, безумовно, неприємне, однак це не вердикт. А якщо поглянути на проблему з іншого боку? Наприклад, як на шанс спробувати свої сили в бізнесі. Будуть потрібні лише ідея, реєстрація підприємцем і… трошки везіння. А ось фінансову підтримку можна отримати від служби зайнятості.

14 лютого у Вільнянській районній філії відбулося засідання комісії з питань одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. На порядок денний винесено розгляд бізнес-плану «Вирощування грибів» від Євгенія Дубінця.

Захисту бізнес-ідеї передувало навчання безробітного в Запорізькому електротехнічному коледжі НУ «Запорізька політехніка» на курсах підприємницької діяльності в сфері малого бізнесу. Під час навчання безробітному було надано інформацію щодо ведення власної справи, розробки бізнес-плану, надання звітності тощо.

Після успішної презентації дипломної роботи члени комісії порекомендували директору філії видати наказ про надання допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності та побажали майбутньому підприємцю успіхів у розвитку його справи.



« повернутися до списку новин