Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ ЗА ПРОФЕСІЄЮ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ

Переглядів: 659

21.02.2018 у приміщенні Вільнянського районного центру зайнятості було проведено ярмарок вакансій за професією «військовослужбовець» від райвійськкомату для безробітних та громадян, що шукають роботу.

Фахівці центру зайнятості надали інформація про ситуацію, що склалася на ринку праці району, про нові сучасні засоби пошуку роботи, про працевлаштування на наявні вакансії, про можливості тимчасової зайнятості та участь у громадських роботах, про професійне навчання як додатковий шанс знайти роботу, про самозайнятість, як один із видів працевлаштування, про підвищення власної відповідальності за працевлаштування.

Представники Вільнянського РВК ознайомили присутніх з умовами відбору кандидатів для проходження служби за контрактом в Збройних силах України та можливостями, які відкриваються перед «контрактниками»: соціальне, медичне забезпечення, пільги на освіту та інше.

Наприкінці заходу відбулися індивідуальні співбесіди, під час яких військові могли предметно поспілкуватись з безробітними та запросити бажаючих на проходження медичної комісії.



« повернутися до списку новин