Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ПРОФЕСІОГРАФІЧНА ЕКСКУРСІЯ НА ТОВ «ПОЖТЕХНІКА»

Переглядів: 811

Формування у молодих людей мотивації до вибору робітничих професій – один з вирішальних факторів подолання молодіжного безробіття та кваліфікаційного дисбалансу, характерних для сучасного ринку праці. Для ознайомлення з професіями фахівець Вільнянського РЦЗ Тетяна Отиско використовує різні форми роботи, зокрема проведення професіографічних екскурсій.

Так 20 лютого учні 9 класу Вільнянської ЗОШ № 3, під час професіографічної екскурсії мали змогу познайомитися з ТОВ «Пожтехніка», основним видом діяльності якого є виготовлення протипожежного обладнання.

Екскурсію підприємством провели заступник  директора ТОВ «Пожтехніка» Кондюров Петро Олексійович та начальник виробництва Касьян Віктор Миколайович.

Завдяки великому науково-технічному та виробничому потенціалу, високій кваліфікації працівників, а також сучасним виробничим потужностям, підприємство займає лідируючі позиції по забезпеченню замовників з України та інших країн протипожежним обладнанням, зокрема – вогнегасниками. Учні мали змогу побачити на власні очі як виготовляються ці прилади.

В ході зустрічі учні познайомилися з професіями: токаря, штампувальника, електрогазозварника, контролера ОТК, інженер-конструктора, пакувальника.

Кондюров П. О., звертаючись до дітей, наголосив, що підприємству завжди вкрай необхідні фахові спеціалісти, які в подальшому будуть підтримувати конкурентоспроможність підприємства на ринку, брати участь у його розвитку та отримувати за це гідну заробітну плату.



« повернутися до списку новин