Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ЛЮДСЬКОЇ ПАМ’ЯТІ МОСТИ

Переглядів: 515

23 листопада 2019 року біля пам’ятного знаку жертвам голодоморів у місті Вільнянськ Запорізької області відбувся мітинг-реквієм «Людської пам’яті мости», на якому були присутні голова райдержадміністрації Володимир Грянистий, голова районної ради Андрій Салякін, депутат Запорізької обласної ради Аліна Супруненко та міський голова Наталія Мусієнко. Також віддати шану постраждалим від голодомору прийшли небайдужі жителі міста.

         Моральний обов’язок держави та суспільства перед минулими та наступними поколіннями – вшановувати пам'ять жертв трагедії, безвинно замучених голодом та політичними репресіями людей,  та виховувати у людей особистісні риси громадянина України та дух патріотизму.

        Зі словами скорботи, до присутніх звернувся настоятель Свято-Володимирського Собору, протоієрей  В’ячеслав та  провів панахиду. Представники молодого покоління, учні Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Вільнянської районної ради, запалили свічки і поставили їх до пам’ятного знаку.

       Керівники району та міста, а також всі бажаючі, після хвилини мовчання, поклали квіти до пам'ятного знаку німим свідкам тієї страшної біди нашого народу – жертвам голодоморів в Україні.

 

25.11.2019 Відділ освіти і культури райдержадміністрації

 

 



« повернутися до списку новин