Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Місто Вільнянськ відзначило день народження цими вихідними

Переглядів: 499

Сто сімдесят дев’ять років назад заснували, а сімдесят шість років тому визволили від загарбників. Місто Вільнянськ відзначило день народження цими вихідними.

Вільнянська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості взяла участь у «Ярмарку професій», який проходила на головній площі міста «Фестивальній». Фахівці філії знайомили жителів та гостей міста з послугами служби зайнятості, надавали інформацію про пошук підходящої роботи, про можливість проходження безкоштовного професійного навчання, участь в оплачуваних громадських та тимчасових роботах, сприяння у започаткуванні власної справи.

Відвідувачам свята демонстрували роботу з новим сервісом служби зайнятості «Електронний кабінет шукача роботи», де кожен має можливість створити власне резюме, підібрати бажану роботу, отримати інформацію про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливості професійного навчання. Крім цих послуг, власник кабінету, який стоїть на обліку у службі зайнятості, може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування філії, дізнатися про заходи, які заплановані в центрах зайнятості та записатися на ті з них, що зацікавили. Також можна отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю.

Щоб почати користуватися нашими сервісами, достатньо зареєструватись на порталі служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» за посиланням http://bit.ly/dcZ28



« повернутися до списку новин