Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Місячник зайнятості молоді, на базі центру кар'єри "PROFI Центр"

Переглядів: 322

В рамках місячника зайнятості молоді, на базі центру кар'єри "PROFI Центр" 09 та 10 вересня відбулися виїзні профорієнтаційні заходи для молоді на тему «Особливості працевлаштування в сучасних умовах (техніка пошуку роботи)». Майбутні випускники ДНЗ «Вільнянський професійний ліцей», які навчаються за спеціальністю «слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів» та «кухар,кондитер»

     Фахівець з профорієнтації сектору профорієнтації Савченко Ж.  відвідала оновлену, затишну будівлю навчального закладу з сучасно обладнаними аудиторіями та привітними посмішками колективу викладачів.

   Студенти були ознайомлені з основними напрямками роботи філії. Фахівець з профорієнтації розповіла присутнім про те, що  вибір професії є одним із найважливіших рішень у житті людини. Надійним помічником у цьому є державна служба зайнятості. Тут допоможуть зорієнтуватися у світі професій, підібрати варіанти бажаної роботи . Ознайомила молодь з видами резюме та можливістю розміщення відео-резюме на сайті служби зайнятості та інших сайтах пошуку роботи. Розповіла про актуальні вакансії за набутими професіями на ринку праці.

    Під час  зустрічі, молодь поставила чимало запитань, на які отримали змістовну, кваліфіковану відповідь.

   Спілкування  було наповнене цікавою та  пізнавальною інформацією. Всі присутні змогли отримати  консультативну допомогу про те, як діяти молодій людині у пошуках  роботи, як правильно скласти резюме, як підготуватися до співбесіди з роботодавцем.



« повернутися до списку новин