Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Ярмарок вакансій

Переглядів: 497

У приміщенні Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості 15.11.2018 року було проведено ярмарок вакансій для безробітних громадян та незайнятого населення.

 

 На ярмарку були представлені вакансії від наступних роботодавців:

  • Софіївській виправній колонії (№ 55) та Вільнянській ВК (№ 20) зараз потрібні молодші інспектори відділу охорони, старші інспектори з кінології, інженер-електронник, техніки відділу технічних засобів охорони, зв’язку та інформації. Заробітна плата до 7000 грн.
  • Для ТОВ «Бізон-Тех 2006» – підприємства, що займається дистрибуцією насіння, добрив і засобів захисту рослин наразі актуальна потреба у вантажниках. Заробітна плата від 5000 грн.

 

Представники роботодавців проінформували присутніх щодо функцій та обов’язків на посадах, вимог до кандидатів, умов праці та її оплати, а також відповіли на питання шукачів роботи.

 

Більш детальну інформацію по цим та іншим вакансіям можна отримати, звернувшись безпосередньо у Вільнянську районну філію або на офіційному веб-сайті державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» за посиланнями:

 

 



« повернутися до списку новин