Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ДЕНЬ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

Переглядів: 292

Україна – це територія гідності й свободи, країна вільних, незалежних людей. Такими нас зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004 року, який був символом Свободи, і Революція 2013 року – Революція гідності. Ці події - надзвичайно важкий іспит для України, коли весь народ продемонстрував свою гідність, своє прагнення до свободи та європейського майбутнього.

21 листопада в нашому календарі з’явився ще один пам’ятний день, ще одне державне свято - День Гідності і Свободи!

         Саме цього дня ми віддаємо шану героям, завдяки яким майорить синьо – жовтий прапор свободи в нашій державі.

21 листопада 2020 року голова Вільнянської райдержадміністрації Олександр Руденко, голова Вільнянської районної ради Андрій Салякін, Вільнянський міський голова Наталія Мусієнко, ветерани АТО/ОСС поклали квіти до меморіальних дощок, пам’ятних знаків та могил загиблих земляків в антитерористичній операції /операції об’єднаних сил на знак вічної вдячності та поваги.

Пам’ять тих, хто не повернувся до рідного порогу, хто віддав своє життя за всіх нас, увійшовши в безсмертя  вшанована хвилиною мовчання.

Вислів «Бережімо мир»! – сьогодні, як ніколи актуальний. Нехай сьогоднішні події в Україні змусять всіх замислитись про мир і життя заради нього. Пам’ятаймо, що лише декілька кроків до межі, що розділяє мир і війну.

 

23.11.2020 Відділ освіти і культури райдержадміністрації

              



« повернутися до списку новин