Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Проведено спільний захід для осіб з інвалідністю

Переглядів: 287

                19 листопада 2020 року Вільнянською районною філією Запорізького обласного центру зайнятості проведено спільний захід для осіб з інвалідністю, які перебувають на облікуза участі представників управління соціального захисту населення Вільнянської райдержадміністрації Лідії Крохмаль, Вільнянського сервісного центру ГУПФУ в Запорізькій областіНадії Береснєвої та Вільнянського бюро безоплатної правової допомоги Ірини Кумечко.

Мета заходу – проінформувати осіб з інвалідністю про зміни законодавства у сфері захисту прав та інтересів цієї категорії громадян аби зробити комфортнішим комплексне їх життя.

         Л.Крохмаль надала інформацію щодо послуг, які надаються особам з інвалідністю: можливість проходження навчання за обраною професією (спеціальністю); отримання матеріальної допомоги на оздоровлення та інше.

         Представник управління Пенсійного фонду Н.Береснєва повідомила про зміни, які відбулися після прийняття пенсійної реформи, відповіла на запитання та запропонувала в індивідуальній формі додатково проконсультувати зацікавлених осіб.

І.Кумечко поінформувала присутніх про правові послуги, які надаються населенню, умови звернення та основну тематику проблемних питань.  Також застерегла про активізацію шахраїв, які займаються телефонним вимаганням коштів у довірливих людей.



« повернутися до списку новин