Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України за контрактом як альтернативний вид зайнятості

Переглядів: 399

18.06.2019 в рамках «Декади служби зайнятості для військовослужбовців» провели для безробітних громадян та незайнятого населення інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України за контрактом як альтернативний вид зайнятості.

Захід відбувся за участі офіцерів Вільнянського райвійськкомату  та 55-тої окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ», а також керівника Вільнянського бюро безоплатної правової допомоги.

Представник військкомату надав інформацію щодо особливостей, пільг та переваг контрактної військової служби, термінів контракту, сум грошового забезпечення, умов набору та критеріїв відбору кандидатів.

Представник артбригади «Запорізька Січ» розповів про актуальні вакансії та військові посади,  робочий графік, умови ротації та відряджень.

Керівник Вільнянського БПД поінформувала присутніх про юридичні послуги, які надаються населенню та зокрема, військовослужбовцями, ветеранам та учасниками бойових дій.

Під час зустрічі присутні мали змогу поставити запитання, а для індивідуальної роботи були запрошені відвідати державні установи.



« повернутися до списку новин