Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ярмарок вакансій для шукачів роботи

Переглядів: 537

У приміщенні Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості 20.09.2018 було проведено ярмарок вакансій для шукачів роботи, що перебувають на обліку, на якому можна було детально та безпосередньо від роботодавця дізнатися про кардові потреби ТОВ «НВП «Ріст» та ТОВ «Вільнянський машинобудівний завод».

         Перед присутніми виступила менеджер з персоналу ТОВ «НВП «Ріст» та ТОВ «ВМЗ» Ейсмонт Альона Ігорівна, яка проінформувала присутніх про стан та перспективи розвитку підприємства у сучасних умовах. Підприємства виготовляють комплектуючі на замовлення «Укрзалізниці» для пасажирських вагонів, мають власне виробництво столових приладів, постійно модернізують власну виробничо-технічну базу.

На даний момент роботодавцю потрібні кваліфіковані робітники за професіями: слюсар-ремонтник, електрик цеху, слюсар з механослкдальних робіт, комірник, електрогазозварник, оператор верстатів з ЧПУ, водій, контролер вимірювальних приладів та спеціального інструменту, підсобні робітники, охоронники.

З інженерно-технічних та адміністративних посад зараз актуальні: головний технолог, головний енергетик, начальник відділу кадрів, бухгалтер, економіст, юрисконсульт, секретар та інші. Більш детально з вакансіями можна ознайомитися на сайті Державної служби зайнятості за посиланням.

Підприємство забезпечує співробітників належними умовами праці, проводить навчання осіб без досвіду роботи, відкриває можливості для кар’єрного зростання.

Заробітна плата в середньому складає 7 тис. грн. і напряму залежить від персональної ефективності, досвіду, знань та навичок кожного працюючого, обговорюється індивідуально на співбесіді.

         Під час заходу шукачі роботи задавали питання, кожному були надані інформаційні листівки, наприкінці заходу були проведені індивідуальні співбесіди.

         Для зацікавлених у працевлаштуванні Альона Ейсмонт запросила безпосередньо відвідати роботодавця за адресою: Вільнянськ вул. Софіївська, 5, попередньо узгодивши візит по телефону 0503223776. Електронна поштова скринька для резюме: hrrostltd@gmail.com.



« повернутися до списку новин