Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ВІДЗНАЧЕННЯ ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ

Переглядів: 301


 

З нагоди Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богоматері, 13 жовтня 2020 року у великій залі Вільнянської районної ради відбулося свято вшанування обдарованої учнівської молоді Вільнянського району, на якому вже традиційно відзначили учнів, що підтвердили високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями й призерами Всеукраїнських та обласних предметних олімпіад з базових дисциплін.

Чотирнадцять талановитих учнів шкіл Вільнянського району отримали Сертифікати персональної премії Вільнянської районної ради в галузі освіти для обдарованої учнівської молоді Вільнянського району (рішення сорок другої сесії сьомого скликання Вільнянської районної ради від 25.09.2020            № 10).

На заході були присутні виконуючий обов’язки голови Вільнянської райдержадміністрації Оксана Степаненко, голова Вільнянської районної ради Андрій Салякін та начальник відділу освіти і культури райдержадміністрації Олена Лук’янчук.

В своєму виступі Андрій Салякін відзначив, що для кожної країни найбільшу цінність становлять освічені люди, які знайшли своє місце в житті, сповна реалізували власні творчі й професійні можливості, інтелектуальні та організаторські здібності.

Андрій Олександрович побажав присутнім бути фізично і духовно досконалими, мати широкі перспективи, віддано вчитися та працювати на благо Вільнянщини.

Щиро вітаємо талановиту молодь з почесними нагородами та бажаємо подальшого зростання, творчого натхнення, мирного неба і незламної віри у свої сили.

 



« повернутися до списку новин