Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ РАЙОНУ РОЗПОЧАТО НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Переглядів: 387

Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для вчителів та учнів цей день постає в пам’яті відлунням першого шкільного дзвоника і початком сходження до вершин країни Знань.

День знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у школярів та студентів одночасно і сум, і радість. З одного боку, їм так не хочеться прощатися з сезоном відпочинку та розваг і знову дисципліновано «гризти граніт науки», а з іншого — нарешті можна зустріти улюблених педагогів, однокласників чи одногрупників, розповісти про літні пригоди та зануритися у цікавий світ інформації і нових знань.

Урочисті заходи з нагоди початку нового 2019/2020 навчального року сьогодні відбулися у закладах освіти Вільнянського району. Для когось навчальний рік буде першим, для когось – останнім.

За повідомленням відділу освіти і культури райдержадміністрації у новому навчальному році свої двері для учнів відкрили 18 закладів загальної середньої освіти. За парти у школах Вільнянського району сядуть 392 першокласники.

Після завершення урочистостей - проведення Першого  уроку.

У більшості закладів освіти навчальні заняття не проводилися.

Для першокласників влаштовано спеціальні ігри, що дозволяють швидше познайомитися один з одним, коротку екскурсію, щоб показати, де доведеться навчатися, де розташовані спортзал, їдальня.

Перший дзвінок сповістив про початок нового навчального року.

 

Відділ освіти і культури райдержадміністрації

 



« повернутися до списку новин