Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Міні-ярмарок вакансій для ТОВ «НВО «РІСТ».

Переглядів: 330

25.02.2020 у Вільнянській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості провели  міні-ярмарок  вакансій  для  ТОВ «НВО «РІСТ».

Начальник відділу кадрів Юлія Романець проінформувала безробітних та незайняте населення про розширення виробництва за рахунок додаткових замовлень від підприємств залізничного машинобудування, що вплинуло на збільшення кадрових потреб та розширення переліку актуальних вакансій.

Сьогодні  підприємству  потрібні: гальваніки, токарі, електрики, шліфувальники, слюсарі з механоскладальних робіт, фрезерувальники, вантажники, бухгалтери, економісти, водії автотранспортних засобів.

Представником роботодавця було надано роз’яснення про оплату праці, соціальний пакет, транспортну доступність та наявність пільг для співробітників. Заробітна плата для працівника без досвіду роботи на випробувальному терміні складає від 6000 грн., а її фактичний кінцевий рівень залежить від персональної ефективності співробітника.

Під час заходу слухачі задавали питання, кожному були надані інформаційні матеріали.

Бажаючих було запрошено на підприємство для проходження співбесіди з керівництвом за адресою: Вільнянськ, Софіївська, 5. Детальну інформацію по вакансіям можна отримати за телефоном (050) 322-37-76.

 

 



« повернутися до списку новин