Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Проблеми розбитих доріг

Переглядів: 915

 19 червня з метою вивчення стану автомобільних доріг у с. Запорізьке відбулась зустріч голови Вільнянської районної ради Салякіна Андрія Олександровича, депутата Вільнянської районної ради Зайцева Олександра Миколайовича з мешканцями села. Люди підняли питання стану дороги сіл Соколівка та Запорізьке та встановлення дорожніх знаків. Дорога розбита крупногабаритним транспортом фермерів, який нею проїжджає. Люди стверджують, що після зими дорогу розмиє вщент і її не буде.

По ліквідації ямкості та руйнувань автомобільних доріг загального користування за рахунок Запорізького обласного бюджету на 2017 рік дорога Запорізьке – Соколівка стоїть в черзі об’єктів першочергового виконання ремонтних робіт. Згідно Програми розвитку автомобільних доріг загального користування Запорізької області на 2017 рік та пропозицій служби автомобільних доріг у Запорізькій області на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення з обласного бюджету у 2017 році на Вільнянський район виділено 906 303, 30 грн.

Голова Вільнянської ради дав вичерпні відповіді мешканцям сіл не лише на запитання щодо стану доріг і їх ремонту у 2017 році, а й стосовно процедури оформлення субсидій, медичного забезпечення, пошуку роботи та інших, хвилюючих людей питань. А також обговорив питання ремонту доріг та встановлення дорожніх знаків з сільським головою Михайлівської сільської ради Король Аллою Миколаївною.

   Верещага Вікторія (редактор редакції районного радіомовлення «Вільнянські вісті»)

 



« повернутися до списку новин