Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

У Вільнянській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено пізнавально-інтерактивну гру у форматі «LEGO-кар’єра»

Переглядів: 482

Професійна діяльність - одна з найважливіших сфер самореалізації людини. Саме тут людина виявляє та розкриває свої здібності, особистісні та професійні якості.

12 березня 2019 року у Вільнянській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено пізнавально-інтерактивну гру у форматі «LEGO-кар’єра», в якій прийняли участь учні 10 класу.

Мета заходу – це формування обізнаності у старшокласників, щодо побудови професійної кар’єри. Гра складалася з 7 кейсів. Кожен кейс містив декілька тематичних завдань, що символізують ключові сходинки побудови кар’єри. Діти швидко орієнтувалися в секторах, знаходили відповіді на поставлені завдання. Приємно відмітити досить високий рівень обізнаності учасників кожної команди, щодо представлених професій.

XXI століття поставило зміст слова «кар’єра» на якісно новий рівень. Побудова кар’єри в сучасному світі стає обов’язковою умовою самореалізації в професійній діяльності. Сьогодні важливо бути не просто гарним фахівцем, важливо бути кращим. Отже, кар’єра є стимулом у професійному становленні працівника та розвитку його особистісного потенціалу.



« повернутися до списку новин