Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Освітній процес у закладах освіти, відповідно до Закону України «Про освіту», завершується у день, визначений самим закладом загальної середньої освіти

Переглядів: 572

Освітній процес у закладах освіти, відповідно до Закону України «Про освіту», завершується у день, визначений самим закладом загальної середньої освіти.

Організація освітнього процесу має забезпечувати безпечні та нешкідливі умови здобуття освіти.

Тому, враховуючи значне підвищення температурного режиму, сектор  освіти, молоді та спорту райдержадміністрації пропонує провести свято Останнього дзвоника у всіх закладах загальної середньої освіти в єдиний день – 24 травня.

Вже після завершення навчальних занять для учнів 1-8-х та 10-х класів можуть бути організовані навчальні екскурсії чи навчальна практика.

Документи про повну загальну середню освіту будуть вручені випускникам 11-х класів після оголошення результатів основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання -  до 25 червня 2019 року на урочистих зборах. Документи про базову освіту вручаються учням, які закінчили 9-й клас, у терміни, визначені закладами освіти, після завершення державної підсумкової атестації.



« повернутися до списку новин