Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Відбувся інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО у Вільнянськоій районній філії Запорізького обласного центру зайнятості

Переглядів: 525

            12.07.2019 року у Вільнянськоій районній філії Запорізького обласного центру зайнятості в рамках акції «Декада служби зайнятості для військовослужбовців» проведено інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО за участі начальника Вільнянського бюро безоплатної правової допомоги Ольги Яковлєвої, керівника громадської організації «Вільнянська районна спілка воїнів АТО (ООС)» Сергія Синенка, працівника управління соціального захисту населення Вільнянської РДА Ольги Іванісової, представника ВЧ А1978 Віталія Строкатова.  У заході взяли участь безробітні, колишні військовослужбовці, учасники АТО.

Спеціалістом філії надано інформація про ситуацію, що склалася на ринку праці району, про нові сучасні засоби пошуку роботи, про працевлаштування на наявні вакансії як можливість отримання, зокрема, тимчасової роботи, про професійне навчання як додатковий шанс знайти роботу, про самозайнятість, як один із видів працевлаштування, про підвищення власної відповідальності за працевлаштування.

Начальник бюро Ольга Яковлєва поінформувала присутніх про послуги, які надаються населенню, умови звернення та основну тематику проблемних питань:

  • безоплатні правові консультації
  • роз’яснення з правових питань
  • надання методичної допомоги з типових правових питань
  • складання звернень
  • забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги.

Ольга Іванісова повідомила слухачів семінару про додаткові гарантії, які пропонує управління соціального захисту населення даної категорії в т.ч. проходження навчання, психологічної реабілітації та можливість оздоролення.

В свою чергу представник ВЧ А1978 Віталій Строкатов надав роз’яснення присутнім щодо умов працевлаштування та проходження  контрактної служби.



« повернутися до списку новин