Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Виїзд служби зайнятості в Тернівську сільську раду

Переглядів: 459

01.02.2019 відбувся спільний виїзд керівництва Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ та Запорізького приміського об’єднаного УПФУ до Тернівської сільської ради, де відбулася зустріч з керівниками органу місцевого самоврядування та новоствореного роботодавця Тернівської філії ТОВ СП «НІБУЛОН» - одного з лідерів на ринку аграрної логістики в Україні.

На теперішній час при участі підрядників повним ходом йдуть роботи з будівництва перевантажувального терміналу для зернових та олійних культур на березі Дніпра в селі Тернівка. Тому в активну фазу переходить й підбір кандидатів на керівні посади. Саме в напрямку задоволення кадрових потреб з можливістю професійного навчання кандидатів та компенсацією ЄВ за працевлаштованих безробітних запропоновано співпрацювати роботодавцю.

Вже зараз підприємство попередньо розглядає кандидатів на наступні посади, які відкриються найближчим часом:

  • Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера; економіст; менеджер з персоналу;
  • Головний енергетик, інженер-механік, інженер-електронік;
  • Водій автотранспортних засобів, комірник.

Звичайно ж для кандидатів бажано мати профільну освіту та професійний досвід, проте дуже вагомим аргументом є бажання добросовісно працювати та навчатись для досягнення спільних ефективних результатів.

Кандидати, які бажають потрапити на співбесіду з роботодавцем можуть заповнити коротку анкету за посиланням:  https://goo.gl/forms/SGba5s2117lNrGCF2 або зателефонувати : (06143) 4-19-34.

 

 



« повернутися до списку новин