Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

БЕЗСМЕРТНИЙ ПОДВИГ СВОГО НАРОДУ ЩЕ ДОВГО ЖИТИМЕ В СЕРЦЯХ ЛЮДЕЙ…

Переглядів: 497

В приміщенні комунальної установи «Вільнянський районний будинок культури та дозвілля» Вільнянської районної ради відбулося театралізоване дійство «Діти війни» з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років для жителів міста Вільнянська, ветеранів, солдатських вдів, дітей війни.

Захід підготували та провели учасники театрального гуртка «Браво», керівник Тетяна Островська. На сцені звучали пісні про Перемогу, військові нелегкі будні, про кохання та вірність. Самодіяльні артисти читали вірші, інсценували пісні, танцювали. Протягом вистави глядачі плакали і сміялись, підспівували виконавцям пісень, разом із самодіяльними артистами переживали перемоги і втрати та всі разом, всім залом співали легендарну пісню «День перемоги». 

Вічна пам'ять про синів і дочок, які не повернулися з поля бою, пожертвували своїм життям заради щасливого майбутнього дітей та онуків була вшанована хвилиною мовчання.

Атмосфера в залі була дружньою та чуттєвою. Святковий настрій та гордість за свою Батьківщину, безсмертний подвиг свого народу ще довго житиме в серцях людей.



« повернутися до списку новин