Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Правильний вибір професії школярами є першим і найбільш значущим кроком на шляху кар’єрного зростання

Переглядів: 503

У житті кожної людини приходить час, коли необхідно обрати свій життєвий шлях, а саме – обрати майбутню професію. Правильний вибір професії школярами є першим і найбільш значущим кроком на шляху кар’єрного зростання.

         В рамках місячника профорієнтації «Професійний орієнтир» продовжується плідна співпраця з новоутвореною Михайлівською громадою, шляхом залучення учнів Михайлівського та Люцернянського навчально-виховних комплексів до проведення інформаційно-консультативних заходів, спрямованих на підвищення, перш за все, рівня власної відповідальності старшокласників щодо вибору професійного майбутнього.

Учасників заходу було ознайомлено з послугами, що надаються службою зайнятості. Всіх бажаючих пройти онлайн тестування на платформі «Моя професія: консультаційна мережа», фахівцем з профорієнтації Ж.Савченко зареєстровано та запропоновано дату проходження. За результатами тестування, профконсультантом філії, за бажанням, буде надано індивідуальні консультації та професійні рекомендації щодо вибору майбутньої професії.



« повернутися до списку новин