Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ярмарок вакансій для безробітних громадян

Переглядів: 793

У приміщенні Вільнянського районного центру зайнятості 16.11.2017 було проведено ярмарок вакансій для безробітних громадян, на якому про свої кадрові потреби інформували представники ТОВ «НВП «Ріст» та ТОВ «Вільнянський машинобудівний завод», Вільнянської виправної колонії № 20 та Софіївської виправної колонії № 55.

           

            З початку перед безробітними виступила менеджер з персоналу ТОВ «НВП «Ріст» та ТОВ «ВМЗ» Ейсмонт Альона Ігорівна, яка проінформувала присутніх про стан та перспективи розвитку підприємства у сучасних умовах. В зв’язку зі збільшенням обсягів замовлень від «Укрзалізниці» виробнику потрібні кваліфіковані робітники: слюсарі, токарі, електрогазозварники, оператори верстатів з ЧПУ, електромонтери, маляри, будівельники, підсобні робітники; з ІТР: інженер-конструктор, інженер-програміст, інженер-механік, інженер-електронік, інженер-технолог, контролер ВТК, бухгалтер, системний адміністратор, менеджер з продажів. Підприємство забезпечує всіх працівників послугами медичного страхування, проводить навчання осіб без досвіду роботи. В планах відкриття столової та гуртожитку. Заробітна плата на підприємстві складає від 5 тис. грн. и напряму залежить від персональної ефективності кожного працюючого та обговорюється на співбесіді.

 

            Представники Вільнянської виправної колонії № 20 – Романько Неля Павлівна та Софіївської виправної колонії № 55 – Кравченко Максим Сергійович та Шмаргун Аліна Едуардівна надали інформацію про вільні робочі місця на атестовані та вільнонаймані посади у державній кримінально-виконавчій службі.

            Сьогодні установам потрібні молодші інспектори у відділ нагляду і безпеки та відділ охорони (приймаються кандидати з повною загальною середньою освітою) та фахівці в сфері інформаційних технологій та телекомунікацій у відділи ІТЗО. В медчастину Вільнянської ВК № 20 необхідні  лікарі,  інженери у відділ маркетинга та збуту на виробництво, начальник цеху, майстер, механік, головний енергетик, товарознавець.

            Софіївська ВК № 55 також запрошує кандидатів з базовою вищою освітою на посади начальників відділень СПС відділу СВПР.

            Слід зазначити, що головною вимогою до всіх кандидатів є відсутність судимості, а рівень грошового забезпечення становить від 4500 грн.  та залежить від займаної посади.

            Серед переваг служби можна виділити можливість безкоштовного навчання в академії ДПтСУ в м. Чернігів. А на посаді молодшого інспектора ВНБ та ВО додатковою перевагою є графік роботи, який складає 1 доба через 3.

           

            Під час заходу слухачі задавали питання, кожному були надані інформаційні листівки, наприкінці заходу були проведені індивідуальні співбесіди.



« повернутися до списку новин