Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

20 лютого -Всесвітній день соціальної справедливості

Переглядів: 857

Всесвітній день соціальної справедливості – міжнародний день, який проголосила Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних націй спеціальною резолюцією від 18 грудня 2007 року. У резолюції визнана необхідність подальшого нарощування зусиль міжнародного співтовариства в області викорінювання бідності, забезпечення повної зайнятості, гідної роботи, рівноправності чоловіків і жінок, соціального добробуту та соціальної справедливості для всіх. Всесвітній день соціальної справедливості відзначається щорічно 20 лютого з 2009 року.

 

В рамках проведення Всесвітнього дня соціальної справедливості у Вільнянському районному центру зайнятості 20 лютого 2018 року було проведено День відкритих дверей для соціально-незахищених верств населення. З метою вирішення проблемних питань, які виникають в ході реалізації Закону України «Про зайнятість населення», було влаштовано обговорення аспектів взаємодії служби зайнятості з соціальними партнерами та установами, що надають соціальні послуги населенню.

 

У своєму виступі заступник директора Вільнянського РЦЗ Тетяна Жуковська проаналізувала ринок праці району, стан надання послуг населенню і роботодавцям, ознайомила з можливостями служби зайнятості.

 

Начальник Вільнянського бюро правової допомоги Ольга Крохмаль надала інформацію, щодо безоплатної правової допомоги для соціально-незахищених верств населення стосовно юридичних консультацій.

 

Начальник відділу соціальної роботи Вільнянського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Катерина Сисенко акцентувала увагу учасників щодо вирішення соціальних питань сім’ї, дітей та молоді.

 

Учасники активно обговорювали проблмемні питання щодо ситуацій, які виникають в теперішній час та шляхи їх розв'язання.

 

Соціальна справедливість – один із найцінніших здобутків будь-якого суспільства та є основоположним принципом мирного та благополучного існування людей, тож її варто відстоювати та захищати.



« повернутися до списку новин