Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Міні-ярмарок вакансій від АТ «Запорізький завод феросплавів»

Переглядів: 474

30.01.2019 відбувся ярмарок вакансій від Запорізького феросплавного заводу для громадян, які звернулись у Вільнянську районну філію Запорізького ОЦЗ за сприянням у працевлаштуванні. Захід відвідало 27 осіб, які активно шукають роботу.

Представники відділу кадрів роботодавця мали змогу безпосередньо донести до своєї цільової аудиторії інформацію про наявні вакансії, умови працевлаштування, вимоги до кандидатів.

Наголошувалося про соціальну відповідальність підприємства, корпоративні цінності та турботу про працівників, ведення діяльності виключно в правовому полі з дотримання всіх норм діючого трудового законодавства.

Зараз в зв’язку з розширенням виробництва та введенням додаткових ділянок в ланці виробничих процесів АТ «Запорізький завод феросплавів» запрошує кандидатів за професіями слюсар-ремонтник та електрогазозварник – заробітна плата до 18000 грн., а також майстер з ремонту устаткування - до 25000 грн.

Роботодавець пропонує декілька варіантів робочих графіків, розглядає можливість вахтового методу праці для груп робітників, які мешкають в віддалених сільських районах.

Для робітничих професій діє пільговий страховий стаж для виходу на пенсію, система підвищення кваліфікації та кар’єрного зростання. Кожен співробітник та члени його родини має можливості пільгового оздоровлення, медичного обслуговування.

Також розглядаються кандидати з вищою освітою для посад інженерно-технічних напрямків, які визначаються в індивідуальному порядку.

Наприкінці зустрічі шукачі роботи задали питання, отримали інформаційні брошури від роботодавця та були запрошені відвідати Запорізький феросплавний завод для індивідуальної співбесіди та визначення подальших кроків працевлаштування (посади, стажування, навчання, графіку роботи).

Індивідуальні співбесіди проводяться по буднях з 9:00 до 12:00 за адресою: м. Запоріжжя, вул. Діагональна, 11. Попередньо є можливість домовитись про відвідування за телефонами: (061) 700-47-49, 700-41-40, (050) 450-75-13

 



« повернутися до списку новин