Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

зустріч з головою Петро-Михайлівської ОТГ

Переглядів: 811

15.12.2017  з метою налагодження ефективної взаємодії з об’єднаними територіальними громадами директор Вільнянського районного центру зайнятості Величко Людмила Анатоліївна разом з начальником відділу взаємодії з роботодавцями Кириченко Оксаною Петрівною  провели зустріч з головою Петро-Михайлівської ОТГ Маликом Олександром Васильовичем.

В ході зустрічі обговорили низку актуальних питань по перспективам впровадження інтегрованої моделі соціального захисту населення  на рівні об’єднаних територіальних громад взаємодії. Зокрема, актуальні кадрові потреби виконавчого комітету ОТГ, питання організації громадських робіт, їх фінансування на 2018 рік, розширення видів громадських робіт у напрямку надання допомоги демобілізованим учасникам АТО, сім’ям загиблих учасників АТО та людям з інвалідністю. Також приділили увагу організаційним моментам щодо забезпечення віддалених робочих місць для фахівців соціальних служб технічними можливостями для застосування сучасних інформаційних технологій при наданні послуг.

Керівники Вільнянського РЦЗ висловили готовність служби зайнятості до всебічної співпраці з членами громади при наданні послуг роботодавцям та населенню, направлених на скорочення безробіття, підтримку малого підприємництва в сільській місцевості та сприяння легалізації зайнятості.

Першочерговими задачами при налагодженні ефективної взаємодії з об’єднаними територіальними громадами являються:

  • наближення послуг служби зайнятості безпосередньо до людей сільської місцевості, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці;
  • спрощення комунікації між шукачами роботи та працедавцями;
  • підвищення довіри клієнтів, соціальних партнерів та громадськості до служби зайнятості, як до дієвого соціально-економічного інструменту покращення спільного добробуту.



« повернутися до списку новин