Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

презентація роботодавця ТОВ «ТЕРА ПАК»

Переглядів: 812

Вільнянським районним центром зайнятості 18 жовтня 2017 року було проведено презентацію роботодавця ТОВ «ТЕРА ПАК» для осіб, які перебувають на обліку та шукають роботу.

         Презентував свою компанію один з керівників підприємства Олександр Коротін, який проінформував присутніх про розвиток фірми у теперішніх умовах та про розширення виробництва для задоволення зростаючого попиту серед замовників своєї продукції, а саме біг-бегів (великих пакувальних мішків). В зв’язку з цим товариству на постійну роботу потрібно 10 швачок-мотористок.

         Оскільки пошив таких мішків не потребує особливої кваліфікації, то для роботи підходять майже всі бажаючі, хто зможе виконувати прості операції на швейному обладнанні.

         Щодо режиму роботи, то підприємство працює за залізничним графіком (день/нічь/48). Оплата праці відрядно-преміальна та залежить від особистої ефективності кожного працівника.

         Презентацію роботодавця відвідали 28 осіб, переважно жінок. Наприкінці заходу були проведені індивідуальні співбесіди з кожною бажаючою працевлаштуватися на запропоновану вакансію.

         Для подальшого працевлаштування, зацікавленим особам запропоновано особисто відвідати виробництво, яке розташоване за адресою: м. Запоріжжя,  вул. Антенна, 4 (в районі колишнього міського МРЕВ). Також інформацію стосовно цієї роботи можна отримати зателефонувавши (095) 491-85-37 або (067) 357-48-59.



« повернутися до списку новин