Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Третій семінар в рамках всеукраїнського проекту «Ветерани: від діалогу до працевлаштування»

Переглядів: 641

24-26 вересня 2019 р. в Дніпрі відбудеться третій семінар в рамках всеукраїнського проекту «Ветерани: від діалогу до працевлаштування», який реалізується за фінансової підтримки Міністерства у справах ветеранів України, організатор – ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

Мета проекту - створення сприятливих умов для працевлаштування ветеранів АТО, економічна адаптація військовослужбовців після участі у бойових діях на Сході України.

До участі запрошуються демобілізовані бійці АТО Дніпропетровської, Донецької та Запорізької областей. Участь у проекті безкоштовна. Витрати на проживання та харчування іногородніх покриваються організаторами.

Реєстрація ветеранів за посиланням:
http://bit.ly/2MUaQs6

Також, задля збільшення ефективності проекту та задля підсилення зусиль один одного на 3 день заходу, а саме 26 вересня запрошуються представники роботодавців, які б мали відкриті вакансії та бажання працевлаштувати ветерана. Кількість не обмежена.
З попереднього досвіду 80% учасників має вищу освіту але готові братися за будь-яку роботу, в першу чергу їх цікавлять вакансії охорони, роботи з відео-спостереженням, МЧС, маркетинг та торгівля,IT, будівництво та інші.

Реєстрація роботодавців за посиланням:
http://bit.ly/2MThPSk

З будь-яких питань звертайтесь за тел. (095) 540-99-42 Наталя, проектний менеджер ГО «Об’єднання дружин та матерів бійців учасників АТО».

Деталі проекту за посиланням:
http://bit.ly/2NMh39c



« повернутися до списку новин