Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Відбулися пленарні засідання 42-ї та 43-ї сесій районної ради

Переглядів: 528

02 жовтня роботу  пленарних засідань 42-ї (продовження засідання) та 43-ї позачергової  сесій було розпочато з урочистостей з нагоди Дня працівників освіти. Свої привітання та вдячність освітянам висловили голова районної ради Салякін А.О.

Присутні працівники у галузі освіти були відзначені Почесними грамотами районної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особливі успіхи у здійсненні навчання й виховання здобувачів освіти спрямовані на забезпечення доступності освіти, утвердження національної ідеї, патріотизму, демократизацію освітнього процесу та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти.

Після урочистостей, депутати перейшли до розгляду сесійних питань. В ході роботи сесії були затверджені окремі районниі програми до яких  були внесені зміни, а  також питання щодо передачі об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Вільнянського району.

Відповідно до Регламенту роботи пленарного засідання голова Вільнянської районної ради проінформував присутніх депутатів про те, що згідно зі статтею 45 «Подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування» Закону України «Про запобігання корупції».

З більш детальнішою інформацією знайомтеся за посиланням далі

https://rada.info/upload/users_files/20514445/82ec5b5cb62e7d27a9f7e514e5e17dc3.pdf

 

 



« повернутися до списку новин