Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

«Вулицями старого міста…»

Переглядів: 704

22 грудня центральна районна бібліотека комунальної установи «Вільнянська централізована бібліотечна система» ВРР в рамках проекту з циклу «Історія Вільнянська в фотографіях», провела для працівників та депутатів Вільнянської міської ради презентацію «Вулицями старого міста…».

Проект центральної районної бібліотеки – це спроба дослідити історію рідного міста у новому сучасному форматі.

Працівники книгозбірні за допомогою мультимедійного обладнання провели екскурс містом,  ознайомили з його історією, пам’ятниками архітектури радянського періоду, нагадавши нащадкам про швидкоплинність життя. Віртуальна прогулянка містом розбурхала спогади та викликала живий інтерес у присутніх.

Історія Вільнянська продовжується. Місто – це своєрідний острівець серед ріки часу. Щоразу все новіші і бурхливіші хвилі налітають на нього, але ніяк не можуть його стерти чи хоча б розмити. Оця стійкість і незламність міста зумовлена його тривалою історією, глибоким культурним шармом.

Серед планів бібліотеки – продовження роботи над циклом «Історія Вільнянська у фотографіях», на якому б висвітлювалися різноманітні аспекти життя міста та його мешканців.

Інформація з сайту "Вільнянської ЦБС" https://bibliotekavln.wordpress.com/ 



« повернутися до списку новин