Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Проведено інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

Переглядів: 1411

08 грудня 2020 року у Вільнянській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості проведено інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України, до якого долучились представникиВільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ». У заході взяли участь безробітні, колишні військовослужбовці, учасники АТО.

В умовах сьогодення військова служба в Збройних силах України за контрактом – є альтернативним повноцінним видом зайнятості населення. Тому робота армійських рекрутерів по залученню кандидатів серед безробітних проходить на системній основі. Тим паче, що в нашій державі сфера національної безпеки і оборони віднесена до найбільш пріоритетних, вона активно реформується і важливо зміст цих змін доносити до потенційної цільової аудиторії.

Представники ЗСУ ознайомили присутніх з умовами відбору кандидатів для проходження служби та перспективами, які відкриваються перед «контрактниками»: соціальне, медичне забезпечення, пільги на освіту та інше. Наголосили також про те, що грошове забезпечення для рядового складає від 10000 грн. Також існують «підйомні» на оренду житла при переїзді на нове місце служби, пільги на оплату «комуналки», пріоритет для здобуття вищої освіти для дітей військовослужбовців тощо.

Детально про контрактну службу завжди можна дізнатись, звернувшись до Вільнянського РТЦК та СП за адресою: Вільнянськ, вул. Шевченка, 7-А або за телефонами: (06143) 4-18-42, 4-19-62.



« повернутися до списку новин