Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

День відкритих дверей

Переглядів: 538

В рамках акції «Декада служби зайнятості для військовослужбовців» 14.06.2018 у Вільнянській районній філії Запорізького ОЦЗ відбувся День відкритих дверей, підчас якого пройшло засідання «За круглим столом» з місцевими органами виконавчої влади, організаціями та установами, які опікуються проблемами соціального захисту військовослужбовців, з метою вирішення окремих проблемних питань щодо покращення якості надання соціальних послуг учасникам АТО та членам їх сімей, підвищення рівня інформованості військовослужбовців,  координації у реалізації поставлених задач.

До участі у заході були запрошені представники Вільнянського районного військового комісаріату, управління соціального захисту населення Вільнянської РДА, Центру первинної медико-санітарної допомоги, Бюро безоплатної правової допомоги, установ Державної кримінально-виконавчої служби.

В підсумку жвавої дискусії ще раз впевнились, що обговорення на таку тему вкрай необхідні. Обмін думками та досвідом, дозволяє краще розуміти проблематику цієї категорії громадян та, як наслідок, надавати більш якісне обслуговування ветеранам АТО, робити їх супровід більш ефективним.

 



« повернутися до списку новин