Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

День відкритих дверей служби зайнятості

Переглядів: 543

З 19.11.2018 у службі зайнятості всі дні проходять під знаком посиленої уваги до проблем особливої категорії безробітних –людей з інвалідністю. Таких безробітних у Вільнянській районній філії Запорізького обласного центру  зайнятості нині зареєстровано 22 особи. З нагоди Міжнародного дня інвалідів, який світова спільнота відзначає щороку третього грудня діями і заходами, спрямованими на захист цієї категорії людей, служба зайнятості оголосила Декаду зайнятості для людей з інвалідністю.

У районній філії не забули ні про кого. До кожного з тих людей із обмеженими можливостями, які нині перебувають на обліку як безробітні, персонально звернулись і запросили на заходи до філії.

День відкритих дверей служби зайнятості 21 листопада  розпочав декаду зайнятості  для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Це можливість для людей, які мають інвалідність, за короткий час і в одному місці отримати консультації щодо найрізноманітніших потреб і сфер життєдіяльності. На захід ми запросили, зокрема, фахівців управління праці і соціального захисту населення, Пенсійного фонду, Центру з надання безоплатної правової допомоги.

Мета цього заходу, як і всієї нашої роботи з особами з інвалідністю, – комплексне надання якісних адресних послуг саме цій категорії населення. Тому що поінформована людина – це озброєна людина, а люди з інвалідністю – тим більше повинні знати, що може стати їм в нагоді, аби полегшити своє життя.

Але робота з цією категорією осіб не обмежується рамками декади, вона у нас щоденна, ретельна і систематична. 

Заходи декади тривають…

 



« повернутися до списку новин