Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

На Святого Миколая Божа іскорка засяє

Переглядів: 707

День Святого Миколая є найбільш бажаним дитячим святом, яке не тільки дарує всілякі приємні сюрпризи, а й приносить  відчуття передноворічної атмосфери. Бібліотекарі  нашої ЦБС теж вирішили подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій.

19 грудня на головну ялинку міста Вільнянська завітав Святий Миколай зі своїми помічниками. Під звуки святкової музики разом з дітьми Святий Миколай водив хороводи біля  ялинки.

Працівники центральної районної бібліотеки провели  “Зимову вікторину”, в якій найактивніших  було заохочено цукерками. Організували майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас. Діти з задоволенням приймали участь, а в нагороду отримували листівку виготовлену своїми руками в дарунок.

Наступна зупинка Святого Миколая була у районній бібліотеці для дітей. У яскраво оформлений залі із ялинкою Святий Миколай зі своїми помічниками, казковими героями, створили справжнє свято, на якому діти  ознайомились з легендами, казками, оповіданнями про діяння Святого Миколая.

Працівниками бібліотеки  організували та провели  виставу «Миколай крокує до нас» для учнів 2-4 х класів ЗОШ № 1.

 



« повернутися до списку новин