Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

на базі центру кар’єри «PROFI ЦЕНТР» відбувся профорієнтаційний захід

Переглядів: 687

У Вільнянському районному центрі зайнятості 17.01.2018 року на базі центру кар’єри «PROFI ЦЕНТР» відбувся профорієнтаційний захід спільно з Вільнянським районним відділом з питань пробації.

Фахівець з профорієнтації Тетяна Отиско разом з фахівцем (з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації) Вільнянського районного відділу з питань пробації Наталія Павленко ознайомили підлітків з професіями та спеціальностями, які користуються попитом на ринку праці району та області, розповіли про можливості працевлаштування за обраними професіями в регіоні.

Проведено тестування та надана професійна консультація щодо опанування навичок самопрезентації і складання резюме. Молодь була ознайомлена з прикладами відео-резюме безробітних. Була надана інформацію про потребу підприємств, установ і організацій у кваліфікованих кадрах, перспективи розвитку кар’єри, можливостей професійного росту в процесі трудової діяльності, а також нових методів пошуку роботи та підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, їх працевлаштування.



« повернутися до списку новин