Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Місячник зайнятості молоді

Переглядів: 799

Кажуть, краще один раз побачити, ніж сто раз почути. Ця народна мудрість знаходить своє підкріплення, практично, у всіх сферах людського буття. І ми самі часто переконуємось в тому, що побачене справляє на нас більше враження і надовго залишається в пам’яті, ніж те, про що ми лише почули.  У рамках «Місячника зайнятості молоді» Вільнянською районною філією Запорізького обласного центру зайнятості організовано професіографічну екскурсію в ТОВ «Пожтехніка».  У заході взяли участь 24 школяра Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, їх класний керівник І.Шовкова та завідувач сектору профорієнтації Н.Прасолова.

У ході екскурсії на підприємство на чолі з заступником директора Кондюровим П.О., учні мали змогу ознайомитися з кожним технологічним процесом окремо. Дітей дуже вразило сучасне нове обладнання та умови праці робітників.                

Слід зазначити, що під час екскурсії для учнів були створені умови, при яких вони змогли  спостерігати за практичною роботою працівників високої кваліфікації безпосередньо на їхніх робочих місцях. Таке спостереження індивідуального трудового процесу звичайно зробило на учнів сильне враження. Також під час спостережень в учнів виникали питання, на які вони одразу отримували відповіді.

Організація таких професіографічних зустрічей формує у молоді позитивне ставлення до робітничих професій, розширює світогляд учнів та допомагає у виборі майбутнього професійного шляху.

 



« повернутися до списку новин