Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Презентація роботодавця ТОВ «Корундкераміка плюс»

Переглядів: 611

Вільнянською районною філією Запорізького обласного центру зайнятості 17.08.2018 для безробітних та незайнятого населення було проведено презентацію ТОВ «Корундкераміка плюс» - підприємства, яке виготовляє керамічні вироби для металургійної, електротехнічної та інших галузей промисловості.

Презентував ТОВ «Корундкераміка плюс» заступник директора Надточій Олексій Ігоревич, який проінформував присутніх про історію та розвиток підприємства, про потребу у кваліфікованих працівниках, про умови та оплату праці.

Зараз найбільш актуальними є потреби в робітниках за наступними професіями:

  • слюсар-інструментальник;
  • слюсар з ремонту обладнання та устаткування;
  • дробильник;
  •  формувальник;
  • випалювач електрокерамічних та фарфорових виробів.

Підприємство пропонує заробітну плату від 6500 грн. при 8 годинному 5 денному графіку роботи та не обмежує в бажанні заробляти понаднормово.

Серед форматів співпраці зі службою зайнятості для укомплектування вакансій можливі як направлення вже готових кандидатів та через профнавчання шляхом стажування.

Виробництво зосереджено в Запоріжжі на Леваневського, по вул. Донецьке шосе, 8. Для багатьох мешканців Вільнянського району це в межах транспортної доступності.

Дізнатись більше інформації та записатись на співбесіду можна за телефоном +380952394191 або відвідавши сайт: www.techceramics.com.ua



« повернутися до списку новин