Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

В рамках місячника профорієнтації «Професійний орієнтир» проведено спільний захід з представниками Софіївської ВК №55

Переглядів: 453

Продовжується плідна співпраця з новоутвореною Павлівською громадою, шляхом залучення учнів Нововасилівського та Семененківського навчально-виховних комплексів до проведення інформаційно-консультативних заходів, спрямованих на підвищення, перш за все, рівня власної відповідальності старшокласників щодо вибору професійного майбутнього.

В рамках місячника профорієнтації «Професійний орієнтир» проведено спільний захід з представниками  Софіївської  ВК №55 старшим інспектором відділу по роботі з персоналом , майором внутрішньої служби Макаренко О. В.

В ході зустрічі майбутнім випускникам було запропоновано безкоштовне навчання в Академії Державної пенітенціарної служби за напрямками: право, психологія, економіка та правоохоронна діяльність. Діти переглянули відеоролик з інформацією про академію та дізналися про умови вступу.

Професійна орієнтація допомагає школярам свідомо обирати майбутню професію, що має попит на ринку праці, надає можливість отримати гідне робоче місце і достойну заробітну плату, максимально повно реалізувати трудовий і духовний потенціал особистості.

Всіх бажаючих пройти онлайн тестування на платформі «Моя професія: консультаційна мережа», фахівцем з профорієнтації Ж.Савченко зареєстровано та запропоновано дату проходження. За результатами тестування, профконсультантом філії, за бажанням, буде надано індивідуальні консультації та професійні рекомендації щодо вибору майбутньої професії.



« повернутися до списку новин