Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

МИ ТІ, ЩО СЛАВЛЯТЬ УКРАЇНУ В РОБОТІ, В ТВОРЧОСТІ, В ЖИТТІ

Переглядів: 311

Є така професія на землі – дарувати людям  свято. Це велике мистецтво завжди живе у серці працівника культури. Завдяки таланту цих людей, праці, енергії створюються літературні і живописні твори, народжуються танці і пісні, звучать музика і вірші, проводяться виставки, свята і фестивалі, ремонтуються і реставруються пам'ятники історії і архітектури.

08 листопада 2019 року в приміщені комунальної установи «Вільнянський районний будинок культури та дозвілля» Вільнянської районної ради відбулися урочисті збори та святковий концерт до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва «Ми ті, що славлять Україну в роботі, в творчості, в житті». До присутніх з вітальними словами звернулися: начальник відділу освіти і культури райдержадміністрації Олена Лук’янчук, голова Вільнянської районної державної адміністрації Володимир Грянистий, голова Вільнянської районної ради Андрій Салякін, Вільнянський міський голова Наталя Мусієнко.

Під час проведення заходу за особистий внесок у розвиток самодіяльної народної творчості, високі досягнення у роботі, за високий професіоналізм у роботі та вагомий внесок у розвиток і збереження національного українського мистецтва відзначені грамотами, подяками, квітами кращі працівники культури, директори закладів, директори шкіл естетичного виховання, майстрині любительського об’єднання «Вишиванка».

Відбулася святкова концертна програма за участю артистів комунального закладу «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради.

 

11.11.2019 Відділ освіти і культури райдержадміністрації

 

 

 

 



« повернутися до списку новин